Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT KANGOO EXPRESS 1.5dCi PACÁr: 3.596.400 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
ALFA ROMEO CROSSWAGONÁr: 1.150.000 Ft -
RENAULT MEGANE 1.5 dCi GRANDTOURÁr: 3.847.000 Ft -
TOYOTA VERSO 1.6 ACTIVE TREND TSÁr: 5.747.000 Ft -
OPEL CORSA 1.4 DRIVE MAGYAROÁr: 3.247.000 Ft -
TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i HYBRID TRÁr: 4.997.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft -
SUZUKI ALTO 1.0 GLX ACÁr: 1.497.000 Ft -
OPEL ZAFIRA TOURER 1.4 T SELECÁr: 4.747.000 Ft