Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD TRANSIT COURIER 1.5TDCi TÁr: 3.416.400 Ft -
DACIA LODGY 1.3 STEPWAY MAGYAÁr: 4.897.000 Ft -
OPEL ZAFIRA TOURER 1.4 T SELECÁr: 4.747.000 Ft -
FIAT DUCATOÁr: 4.780.000 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
VOLKSWAGEN ID.3 PRO PERFORMANCE PLUSÁr: 9.997.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
AUDI A8 4.2 V8 TDI DPF QUATTROÁr: 6.447.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
SUZUKI ALTO 1.0 GLX ACÁr: 1.497.000 Ft -
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft -
OPEL CORSA 1.4 DRIVE MAGYAROÁr: 3.247.000 Ft